Sale!

Online Jobb agyféltekés Rajztanfolyam

Original price was: 29.870 Ft.Current price is: 14.935 Ft.

Cikkszám: JARO Kategória:

Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam

A technikák és az eszközök ismeretének a hiánya bizonytalanságot eredményez és sokszor nem az kerül a lapra, mint amit elképzeltél.

Ezért létrehoztuk az Online Jobb agyféltekés rajztanfolyamot.

A rajztanfolyamban ötvöztük 10 év rajzolási és oktatási tapasztalatát, így nem neked kell évek gyakorlásával rájönnöd, hogy hogyan is lesz élethű a rajzod.

45 VIDEÓ!

VIDEÓ
0

AKÁR 3+2 EXTRA AJÁNDÉKKAL!

Nézz bele!

Az Online Jobb agyféltekés rajztanfolyam elvégzéséhez semmilyen előképzettség nem szükséges.

AKÁR 3+2 EXTRA AJÁNDÉKKAL!

"Köszönöm a lehetőséget, hogy online tanfolyam keretében vehettem részt a Jobb agyféltekés rajztanfolyamon! 🙂 Elismerésemet is szeretném kifejezni, nagyon jó a tanfolyam! Gyerekkoromban szerettem rajzolni, de portrét sosem rajzoltam és igazából sosem próbáltam ki, hogy mire vagyok képes. 54 évesen már éppen itt volt az ideje, hogy megtegyem... :-)"

AKÁR 3+2 EXTRA AJÁNDÉKKAL!

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

✅    … úgy érzed soha nincs időd magadra és végre kikapcsolódnál
✅    … érdekel a portré rajzolás
✅    … szeretsz rajzolni, de hiányzik hozzá a technika
✅    … nem mennek az arányok
✅    … régen szerettél rajzolni és jó lenne újra vele foglalkozni
✅
    … kiváncs vagy, hogy vajon képes vagy e a pálcikaembernél többre
✅    … szeretsz otthon rajzolni és jól jönne egy kis segítség
✅   … szívesen lerajzolnád szerelmed, gyermekeid
✅     … nagyobb önbizalomra vágysz

Mit tartalmaz az ONLINE Jobb agyféltekés rajztanfolyam?

✅ Lerántjuk a leplet, hogy mi az oka annak, hogy rajzaid nem úgy sikerültek, ahogy esetleg Te szeretted volna. Lehet, azt gondoltad, hogy veled van a gond, de ez bizony nem így van!

✅ Előszőr megtanulod, hogy hogyan legyenek arányosak a rajzaid, hogy a szem ne csúszon el a portrédon, hogy a rajzod egyik fele ne legyen nagyobb, mint a másik, és hogy ne mássz le a papírról.

✅Megismersz egy pár száz éve kifejlesztett, de mára már elveszett technológiát, amivel nagy művészek tanultak meg arányosan rajzolni. Ezt a technológiát receptre írnám fel minden rajzolónak annyira fontos.

✅  Miután megtanultad, hogy képről hogyan rajzolhatsz arányosan, elsajátítod a régi nagy művészek rajzolási technikáját is, amivel megtanították önmagukat élőből valóban arányosan rajzolni. Bár élőből rajzolni már nehezebb, mint papírról, de ezzel a technikával meglátod gyerekjáték lesz számodra is.

✅  Megtanulsz egy nagyon egyszerű trükköt, aminek a segítségével varázslatosan egyszerűvé válik a rajzolás és nem hiszed el, hogy erre eddig miért nem gondoltál.

✅ Megtanulod, hogy hogyan érj el egyszerű eszközökkel különleges hatásokat. Olyan speciális rajzolási eszközök használatát sajátítod el, aminek valószínű a létezéséről se tudtál és nem is érted, hogy eddig miért nem mutatták meg neked. Garantálom, hogy ezek nélkül az eszközök nélkül soha többé nem akarsz majd rajzolni.

 

✅   Az oktatót követve az online jobb agyféltekés rajztanfolyamon lépésről-lépésre készítitek el együtt a szemrajzot a videókon.

Kitértek külön a szempillák elkészítésére, ami különösen nehézséget szokott okozni.

Haladás közben felhívja a figyelmed minden fontos dologra, amitől élethűvé varázsolhatod az alkotásod.

✅   A tanfolyamon profi oktatónk segítségével lépésről-lépésre készítheted el az alkotásod. Az online tanfolyamnak köszönhetően bármikor megállíthatod, elindíthatod és újranézheted az adott részt, így garantáltan nem tudsz lemaradni. Ráadásul a videók alatt kérdezhetsz is! Így a tanfolyam interaktív.

✅Megismered, hogy hogyan állj neki a rajzodnak, pontosan melyik részével kezd és mi az a pontos sorrend, amivel biztos nem nyúlsz mellé és garantált a siker. 

✅  Az igazán élethű rajzolási képesség egyik fő összetevője a koncentráció és a megfigyelés alapossága. A Jobb agyféltekés rajztanfolyam során kifejlesztesz egy sokkal magasabb szintű koncentrációs és megfigyelési képességet, aminek köszönhetően drámain változik a rajzod minősége.

A rajzolás beindítja az elmédet és a kreativitásodat új dimenzióba emeli. Ennek titka az, hogy alkotás közben egy olyan magas érzelmi állapotban vagy, ahonnan ránézve a dolgokra, a problémákra már nem tűnnek olyan megoldhatatlannak.

 

✅  Bár a tanfolyamnak nem célja és nem is része az önismeret, mégis egy különleges utazáson fogsz részt venni önmagaddal kapcsolatban. Ugyanis rajzolás közben önmagaddal találod szemben magad, sokkal jobban megismered tulajdonságaid, félelmeid, erősségeid.

Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam

Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Online Jobb agyféltekés Rajztanfolyam” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük