Jobb agyféltekés felnőtt rajztanfolyam PROFI CSOMAG (12 havi részletfizetés)

8.642 Ft / month for 12 months

Cikkszám: JARHPRMK12HO Kategória:

Tanulj meg rajzolni pár nap alatt!

Ez lehetséges?

Mutatom hogyan!

A Jobb agyféltekés rajzolás módszerével már pár nap alatt drámai változáson megy keresztül a rajztudásod és olyan képeket készíthetsz, amit magad se hiszel el

A technika nagyon egyszerű, könnyen elsajátítható. Bárki meg tudja tanulni, akinek van egy átlagos látása és egy átlagos kézügyessége

A módszer még olyanoknál is működik, akkik nagyon csúnyán írnak és gyerekkoruk óta nem rajzoltak. 

Nézz bele a tanfolyamba:

Mi a Jobb agyféltekés rajzolás?

"Köszönöm a lehetőséget, hogy online tanfolyam keretében vehettem részt a Jobb agyféltekés rajztanfolyamon! 🙂 Elismerésemet is szeretném kifejezni, nagyon jó a tanfolyam! Gyerekkoromban szerettem rajzolni, de portrét sosem rajzoltam és igazából sosem próbáltam ki, hogy mire vagyok képes. 54 évesen már éppen itt volt az ideje, hogy megtegyem... :-)"

Veled is előfordul?

Mit fogsz megtanulni?

Lerántjuk a leplet, hogy mi az oka annak, hogy rajzaid nem úgy sikerültek, ahogy esetleg Te szeretted volna. Lehet, azt gondoltad, hogy veled van a gond, de ez bizony nem így van!

Előszőr megtanulod, hogy hogyan legyenek arányosak a rajzaid, hogy a szem ne csúszon el a portrédon, hogy a rajzod egyik fele ne legyen nagyobb, mint a másik, és hogy ne mássz le a papírról.

Megismersz egy pár száz éve kifejlesztett, de mára már elveszett technológiát, amivel nagy művészek tanultak meg arányosan rajzolni. Ezt a technológiát receptre írnám fel minden rajzolónak annyira fontos.

 

Miután megtanultad, hogy képről hogyan rajzolhatsz arányosan, elsajátítod a régi nagy művészek rajzolási technikáját is, amivel megtanították önmagukat élőből valóban arányosan rajzolni. Bár élőből rajzolni már nehezebb, mint papírról, de ezzel a technikával meglátod gyerekjáték lesz számodra is.

Megtanulsz egy nagyon egyszerű trükköt, aminek a segítségével varázslatosan egyszerűvé válik a rajzolás és nem hiszed el, hogy erre eddig miért nem gondoltál.

Megtanulod, hogy hogyan érj el egyszerű eszközökkel különleges hatásokat. Olyan speciális rajzolási eszközök használatát sajátítod el, aminek valószínű a létezéséről se tudtál és nem is érted, hogy eddig miért nem mutatták meg neked. Garantálom, hogy ezek nélkül az eszközök nélkül soha többé nem akarsz majd rajzolni. 

Megismered, hogy hogyan állj neki a rajzodnak, pontosan melyik részével kezd és mi az a pontos sorrend, amivel biztos nem nyúlsz mellé és garantált a siker. 

Az igazán élethű rajzolási képesség egyik fő összetevője a koncentráció és a megfigyelés alapossága. A Jobb agyféltekés rajztanfolyam során kifejlesztesz egy sokkal magasabb szintű koncentrációs és megfigyelési képességet, aminek köszönhetően drámain változik a rajzod minősége.

A rajzolás beindítja az elmédet és a kreativitásodat új dimenzióba emeli. Ennek titka az, hogy alkotás közben egy olyan magas érzelmi állapotban vagy, ahonnan ránézve a dolgokra, a problémákra már nem tűnnek olyan megoldhatatlannak.

Bár a tanfolyamnak nem célja és nem is része az önismeret, mégis egy különleges utazáson fogsz részt venni önmagaddal kapcsolatban. Ugyanis rajzolás közben önmagaddal találod szemben magad, sokkal jobban megismered tulajdonságaid, félelmeid, erősségeid. 

BÓNUSZOK:

Az oktatót követve az online jobb agyféltekés rajztanfolyamon lépésről-lépésre készítitek el együtt a szemrajzot a videókon.

Kitértek külön a szempillák elkészítésére, ami különösen nehézséget szokott okozni.

Haladás közben felhívja a figyelmed minden fontos dologra, amitől élethűvé varázsolhatod az alkotásod.

 

✅   A tanfolyamon profi oktatónk segítségével lépésről-lépésre készítheted el az alkotásod. Az online tanfolyamnak köszönhetően bármikor megállíthatod, elindíthatod és újranézheted az adott részt, így garantáltan nem tudsz lemaradni. Ráadásul a videók alatt kérdezhetsz is! Így a tanfolyam interaktív.

6+2 EXTRA BÓNUSSZAL!

Mi vár rád a Jobb agyféltekés online rajztanfolyamon?

6+2 EXTRA BÓNUSSZAL!

Miben segít neked a Jobb agyféltekés rajztanfolyam?

VIDEÓ
0

6+2 EXTRA BÓNUSSZAL!

Miért válaszd a Művészház Jobb agyfétekés rajztanfolyamát?

Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam

VIDEÓ
0

6+2 EXTRA BÓNUSSZAL!

online tanfolyami résztvevő
0

13+1 OK:

Bónuszaid, amit a tanfolyam mellé kapsz!

1. BÓNUSZ

2. BÓNUSZ

3. BÓNUSZ

4. BÓNUSZ

5. BÓNUSZ

6. BÓNUSZ

Mit mondanak végzőseink a tanfolyamainkról?

Örökös hozzáférés

….így akkor alkothatsz, amikor csak kedved tartja.

Korlátlan ismétlés

…így annyiszor nézheted meg ahányszor csak szeretnéd

Saját tempóban haladás

….így akkor kezdhetsz hozzá, amikor neked a legalkalmasabb

A világ bármely pontjáról nézhető

…akár az Eiffel torony tetejéről is 🙂 

Művészház VIP tagság

…  a tanfolyamra való jelentkezést követően te is taggá válhatsz a Művészház VIP zárt csoportunk alkotó közösségének.

Sikegarancia

Válaszd ki a hozzád illő csomagot!

Igényeidre szabva az online Jobb agyféltekés rajztanfolyam:

Annak érdekében, hogy pontosan azt kapd, amire szükséged van, így 3 különféle csomagot állítottunk számodra össze.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Jobb agyféltekés felnőtt rajztanfolyam PROFI CSOMAG (12 havi részletfizetés)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük